De Technologie van de Violette Vlam – Wakkere mensen (2024)

De Technologie van de Violette Vlam – Wakkere mensen (1)

De Technologie van de Violette Vlam

Door: Patricia Cota Robles – 16 mei 2024

De Technologie van de Violette Vlam – Wakkere mensen (2)

Onze Vader-Moeder God hebben bevestigd dat we momenteel meer hulp ontvangen van het Hemelse gezelschap en onze Zusters en Broeders in het Universum dan we ooit hebben ontvangen. De Goddelijke Bedoeling van deze ongeëvenaarde Goddelijke Tussenkomst is om de Mensheid voor te bereiden op de verschuiving van Bewustzijn waartoe we worden opgeroepen. Deze verschuiving is ontworpen om de IK BEN Aanwezigheid van ieder mens te helpen bij het Ontwaken, Activeren en Verheffen van onze Creatieve Gevermogens van Denken en Voelen en onze Fysieke Zintuigen van Zicht, Geluid, Aanraking, Reuk, Smaak, Intuïtie en Verbeelding.

Een van de sleutelfactoren bij deze voorbereiding is de Violette Vlam van Gods Oneindige Perfectie.

In Vlog 19 deelden Saint Germain en Lady Portia met ons de epische versnelling die heeft plaatsgevonden binnen de Violette Vlam sinds Moeder Aarde is opgestegen in de volledige omarming van onze Grote Centrale Zon. Deze week willen zij ons helpen te begrijpen hoe dit Heilige Vuur door onze Aardse Lichamen heen werkt. Ons bewustzijn van dit proces zal onze IK BEN Aanwezigheid helpen om de Violette Vlam die we aanroepen veel effectiever te gebruiken.

De Violette Vlam is het Zevende van de Twaalf 5D Kristallijne Zonneaspecten van Godheid en het zal het overheersende Aspect van Godheid zijn dat de Aarde baadt tijdens het Watermantijdperk dat we nu zijn binnengegaan. De Violette Vlam is de krachtigste frequentie van Gods Oneindige Licht om de menselijke misbaksels van de Mensheid terug in Licht te Transmuteren. Dit is de perfecte hulp van Boven om de weg vrij te maken voor de Cocreatie van de op het Hart gebaseerde patronen van perfectie voor de 5D Kristallijne Zonne-Nieuwe Aarde.

De Violette Vlam is beschikbaar voor iedere man, vrouw en kind die op Aarde evolueert. Het enige wat we hoeven te doen om te profiteren van dit verbazingwekkende Geschenk van onze Vader-Moeder God is het in ons leven oproepen via onze IK BEN Aanwezigheid. Dat is gemakkelijk te bereiken door simpelweg te bevestigen voordat we onze aanroepingen beginnen: “IK BEN mijn IK BEN Aanwezigheid.”

Zoals alle hulp uit de Hemelse Rijken moeten we “vragen om te ontvangen”. Dit verbazingwekkende hulpmiddel bemoeit zich niet met onze vrije wil, maar zodra we de Violette Vlam aanroepen en vragen om de menselijke misbaksels te Transmuteren die zich manifesteren in onze Aardse ervaringen, gaan de sluizen van de Hemel open.

Sinds Moeder Aarde en al haar Leven zijn Opgestegen in de volledige omarming van onze Grote Centrale Zon, is de Mensheid in staat om NIEUWE frequenties van de Violette Vlam te weerstaan die ons vermogen om onze menselijke misbaksels terug in Licht te Transmuteren exponentieel hebben versterkt. Wanneer we nu de Violette Vlam aanroepen via onze Ik Ben Aanwezigheid, geven we toestemming voor deze sterk geïntensiveerde frequentie van de Violette Vlam om door onze Kroon Chakra te stromen en in de Onsterfelijke Overwinnende Drievoudige Vlam in ons Hart.

Zodra het Violette Vuur onze Hartvlam binnenkomt, stempelt onze Ik Ben Aanwezigheid elk elektron van die Violette Vlam met ons individuele elektronische Lichtpatroon. Nadat dat is gedaan, wacht de Violette Vlam op toestemming van onze Ik Ben Aanwezigheid voordat ze verder gaat om onze verzoeken te vervullen.

Als we bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in het Transmuteren van verouderde patronen van armoedebewustzijn, die we misschien onopzettelijk gedurende vele levens hebben ontwikkeld door de illusie van gebrek en beperking te accepteren, kunnen we de Violette Vlam aanroepen en haar vragen deze gemuteerde patronen terug in Licht te Transmuteren door te bevelen:

“IK BEN mijn IK BEN Aanwezigheid en IK BEN de volledige kracht van de Violette Vlam aanroepend om oorzaak, kern, gevolg, verslag en herinnering te Transmuteren elke gedachte, gevoel, woord of handeling die ik ooit heb uitgedrukt in elk tijdsbestek of dimensie, zowel bekend als onbekend, die armoedebewustzijn of gebrek en beperking van welke aard dan ook weerspiegelt.”

Met die aanroeping komt de Violette Vlam onmiddellijk in actie. Het laait op vanuit onze Hartvlam, gestempeld met ons eigen unieke elektronische Lichtpatroon. Ze reist door de atmosfeer van de Aarde en magnetiseert elk energieelektron dat trilt met de frequentie van armoede, gebrek of beperking en dat gestempeld is met ons eigen unieke elektronische Lichtpatroon.

Hoe dicht de armoedefrequentie ook is die de energie verbergt die we tijdens onze vele levens hebben miskwalificeerd, er pulseert nog steeds een Kern van Zuiverheid in elk elektron van die kostbare Levensenergie die zijn oorspronkelijke Goddelijke Potentieel bevat. Dit betekent dat in elk elektron dat zich als armoede manifesteert, in de Kern van Zuiverheid nog steeds het Goddelijk Potentieel van Gods Oneindige Overvloed pulseert. Binnen elk elektron dat zich manifesteert als haat is er nog steeds het Goddelijk Potentieel van Gods Oneindige Liefde. Binnen elk elektron van oorlog is er nog steeds het Goddelijk Potentieel van Eeuwige Vrede. Binnen elk elektron van ziekte is er nog steeds het Goddelijk Potentieel van Levendige Gezondheid.

Zodra de Violette Vlam de miskwalificeerde energie opslokt die gestempeld is met ons eigen elektronische Lichtpatroon, dringt het door tot in de Kern van Zuiverheid in elk elektron en activeert het Goddelijk Potentieel dat daar gecodeerd is. Terwijl het Goddelijk Potentieel van Gods Oneindige Overvloed wordt geactiveerd in elk elektron van ons armoedebewustzijn, beginnen de atomaire en subatomaire deeltjes en golven binnen de elektronen sneller om hun as te draaien. De middelpuntvliedende kracht van deze versnelling werpt de gemuteerde frequenties van armoede, gebrek en beperking die het elektron omhullen in de Violette Vlam. Dit Heilige Vuur Transmitteert onmiddellijk de frequenties van armoedebewustzijn en Transfigureert ze terug in Licht.

Nadat we onze Aanroeping voltooid hebben, is het belangrijk voor ons om onze IK BEN Aanwezigheid te vragen om de leegte waar de frequenties van armoedebewustzijn voorheen bestonden op te vullen met de Allesomvattende Goddelijke Liefde van onze Vader-Moeder God en het Gouden Licht van Gods Oneindige Overvloed.

Dierbaren, deze week vragen Geliefde Saint Germain en Lady Portia ons om de omvang te overwegen van wat dit genadige Geschenk van Goddelijke Genade van onze Vader-Moeder God voor ieder van ons betekent in relatie tot ons vermogen om de pijn en het lijden te Transmuteren die op dit moment in onze individuele en collectieve levens naar de oppervlakte worden geduwd.

Deze onpeilbare NIEUWE Violette Vlam bekrachtigt in hoge mate het vermogen van ieder mens op Aarde om onze menselijke misbaksels uit het verleden in Licht te Transmuteren, zodat we de weg kunnen vrijmaken voor de manifestatie van de multidimensionale, op het Hart gebaseerde patronen van perfectie die we geroepen zijn te Co-creëren voor de 5D Kristallijne Zonne-Nieuwe Aarde.

God Zegene jullie dierbaren, ik kijk ernaar uit om volgende week weer bij jullie te zijn.

Patricia Cota Robles

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org

De Technologie van de Violette Vlam – Wakkere mensen (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 5241

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.